Servering

Middag på Hotell Björnforsen nära Örnsköldsvik

Mat är essentiellt för att vi ska kunna prestera på topp och därför erbjuder vi ett komplett utbud av mat från morgon till kväll.

FRUKOST
Vi erbjuder Frukost består av filmjölk, yoghurt, mjölk, flera olika sorters bröd, toast med marmelad, flera olika pålägg, ägg med kaviar, juice, te och kaffe och kaka. Vi anpassar oss för flera olika typer av allergier och särskilda behov. Hör med oss för detta. Normalt serveras frukost från 06:00 till 09:00 men vi serverar också frukost helt beroende på när du vill ha den. Individuell frukostservice startar då så tidigt som 05:00. För dig som vill börja arbetsdagen extra tidigt erbjuder vi också möjlighet till självservice. Serverad

FÖRMIDDAGSFIKA med smörgås
Till förmiddagsfikat erbjuds kaffe / dryck och nygräddad smörgås. Smörgåsen består av en stor lantlig Chiabatta med ost/skinka/tomat/salami som du beställer innehållet på direkt under frukosten.

LUNCHBUFFÉ
Till lunch serveras en lunchbuffé med två olika rätter, smör, bröd, sallad och dryck / kaffe/té. Lunchen designas efter önskemål och behov.

EFTERMIDDAGSFIKA MED KAKA
På eftermiddagen, för att få ut det sista av mötet och konferensen erbjuder vi en fika med litet kakbord. Det går även komplettera serveringen med en enklare smörgås, t.ex tekaka eller liknande.

MIDDAG
När arbetsdagen är slut är det dags för en välkommen middag för att förbereda sig för nattning och samla nya krafter till nästa dag. Vi erbjuder här en 2-rätters konferensmiddag med förrätt och huvudrätt. Vi ger er några huvudförslag på de rätter vi kan se som lämpliga och också med hänsyn taget till personliga önskemål etc. Alla rätter bjuder på måltidsdryck, juice, källvatten/kolsyrat, och kaffe på maten.

KAFFE
I anslutning till serveringen finns en kombinerad kaffe- te- och chokladdrycksautomat. Det är fritt att ta kaffe och kaka när du vill då den är öppen större delen av dygnet.

VARUAUTOMAT
Vid entrén finns det också en varuautomat med ett varierat utbud av snacks och dryck som är tillgänglig dygnet runt. Instruktioner för hur du använder den finns i anslutning till automaten.

ÖVRIGT
Vi gör gärna ett förslag på en meny, men därifrån bestämmer ni som kund helt vad den slutligen ska innehålla. Det är viktigt att på ett tidigt stadium få reda på allergier och särskilda kostpreferenser för att alla deltagare ska bli nöjda.

VÅRA FÖRDELAR

  • Individuellt anpassad frukost- och middagsservering
  • Möjlighet att ordna med take-away frukostsmörgås
  • Brett utbud av hemlagade lunchlådor om ni ska ha excursion
  • Anpassad middagsservering – från 18:30 till 21:00
  • Matmenyer kan ordnas enligt er kravspecifikation
  • Möjlighet att ordna med särskilda maträtter för de som har allergier eller intoleranser
  • Fullständiga rättigheter.